Πολιτική επιστροφών – Δικαίωμα υπαναχώρησης

Δικαίωμα υπαναχώρησης από τις εξ αποστάσεως συμβάσεις βάσει του Ν. 2251/1994 (όπως τροποποιήθηκε από την Κ.Υ.Α. Ζ1-891/2013) – Επιστροφή προϊόντων

1) Αν το προϊόν που σας αποστείλαμε είναι ελαττωματικό, τότε συμπληρώστε τη φόρμα πατώντας ΕΔΩ, εντός 15 ημερών από την ημερομηνία αγοράς και ενημερώστε μας για το πρόβλημα στο πεδίο “Παρατηρήσεις/Λεπτομέρειες”. Η χρέωση των μεταφορικών σε αυτή την περίπτωση βαρύνουν την ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ.

2) Αν θέλετε να επιστρέψετε το προϊόν που αγοράσατε για οποιοδήποτε άλλο λόγο (δηλαδή δεν είναι ελαττωματικό), τότε συμπληρώστε τη φόρμα πατώντας ΕΔΩ, και ενημερώστε μας για την επιθυμία σας. Η χρέωση των μεταφορικών αποστολής και επιστροφής σε αυτή την περίπτωση βαρύνουν τον πελάτη. Το χρονικό περιθώριο επιστροφής ορίζεται στις 15 ημέρες εκτός από κάποιες εξαιρέσεις όπου το χρονικό περιθώριο επισημαίνεται δίπλα στο προϊόν και υπολογίζεται από την ημερομηνία αγοράς.

Τα επιστρεφόμενα προϊόντα θα πρέπει να είναι σε άριστη κατάσταση και με άθικτη τη συσκευασία τους. Θα πρέπει να σταλούν συσκευασμένα σε χαρτοκιβώτιο ώστε να μην φθαρεί η συσκευασία τους από τυχόν ετικέτες των μεταφορέων.

Και για τις δύο παραπάνω περιπτώσεις, μπορείτε να ζητήσετε:

  1. να πιστώσουμε το λογαριασμό σας στο electromotive.gr* με το αντίστοιχο ποσό
  2. να επιλέξετε κάποιο άλλο προϊόν
  3. να μας δώσετε έναν τραπεζικό λογαριασμό σας ώστε να σας εμβάσουμε το αντίτιμο.
  4. να σας κάνουμε επιστροφή των χρημάτων σας στην κάρτα σας

(η επιστροφή των χρημάτων στο λογαριασμό σας ή στην κάρτα σας, γίνεται σε 2 με 10 εργάσιμες από την ημερομηνία παραλαβής των προϊόντων από την εταιρεία μας).

Εμείς θα κανονίσουμε ο μεταφορέας** να έρθει στη διεύθυνσή σας να παραλάβει το προϊόν και να μας το παραδώσει. Σε περίπτωση που επιθυμείτε δική σας μεταφορική επικοινωνήστε μαζί μας.

Τα προϊόντα προς επιστροφή πρέπει να συνοδεύονται υποχρεωτικά από το αντίστοιχο παραστατικό αγοράς τους.

Τα προϊόντα πρέπει να αποστέλλονται στην εξής διεύθυνση:

  • ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ – www.electromotive.gr
  • Λεωφόρος Κύπρου 112,
  • Αργυρούπολη 164 51
  • ΤΗΛ.: 210 996 3244

*Αν το προϊόν που παραλάβατε είναι δώρο και δεν έχετε λογαριασμό στο electromotive.gr, τότε θα πρέπει να δημιουργήσετε ένα λογαριασμό και να μας ζητήσετε να σας τον πιστώσουμε με το αντίτιμο.

**Αν η αποστολή της παραγγελίας σας πραγματοποιήθηκε με “ΕΛΤΑ Ταχυδρομεία” θα σας ζητηθεί από τα ΕΛΤΑ να καταβάλετε το αντίτιμο των μεταφορικών για το επιστρεφόμενο δέμα. Έπειτα επικοινωνήστε μαζί μας σχετικά με τη διεκπεραίωση του αντιτίμου. Θα πρέπει εσείς να πάτε το προϊόν σε κάποιο κατάστημα ΕΛΤΑ και να το συσκευάσετε προσεχτικά προς επιστροφή.